Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία SECURE INSURANCE AGENTS P.C. ιδρύθηκε το 2019 από τον Γιώργο Παπαγιαννόπουλο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της μεσιτικής εταιρείας EuroProtection Brokers S.A., για την πλήρη συμμόρφωση με τις διατάξεις του Ν.4583/2018 (IDD), και λειτουργεί ως Ασφαλιστικός Πράκτορας – Συντονιστής   Ασφαλιστικών  Πρακτόρων κι είναι «καθρέπτης» της EuroProtection.

Η SECURE αξιοποιώντας την 90ετή παρουσία στον ασφαλιστικό χώρο της EuroProtection συνεχίζει τις στρατηγικές εταιρικές σχέσεις και συνέργιες που έχουν επιτευχθεί με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με σημαντικές δραστηριότητες και εξειδικεύσεις στην ασφάλιση Προσωπικών & Εμπορικών Κινδύνων, συμπεριλαμβανομένου του ταχύτερα αναπτυσσόμενου πυλώνα Ζωής και Συνταξιοδότησης καθώς και της ασφάλισης Υγείας.

Διατηρεί συνεργασίες με τις περισσότερες  μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, ενεργεί  σύμφωνα με τις  ανάγκες των πελατών της, αναπτύσσει   σχέσεις ουσιαστικής εμπιστοσύνης  βρίσκοντας   τις κατάλληλες  λύσεις  για τις ανάγκες τους και είναι δίπλα τους όποτε την χρειάζονται.

Προσφέρει  στους Συνεργάτες  της κορυφαίες υπηρεσίες στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέσω των συνεργαζομένων Ασφαλιστικών εταιριών στους κλάδους των κάτωθι ασφαλίσεων:

 • Οχημάτων
 • Πυρός
 • Ζωής & Υγείας
 • Μεταφορών
 • Αστικής ευθύνης
 • Επέκτασης εγγύησης
 • Οδικής βοήθειας
 • Προσωπικών ατυχημάτων
 • Νομικής υποστήριξης
 • Εγγυήσεων
 • Πιστώσεων

Με online υπηρεσίες, κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο και μία ομάδα διαχείρισης που περιλαμβάνει έμπειρα και επιτυχημένα στελέχη προσφέρει προσιτές λύσεις, ειδικά προσαρμοσμένες προτάσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες στους συνεργάτες  και πελάτες της.

 

Η  SECURE συνεργάζεται  με τις Ασφαλιστικές εταιρείες :

ALLIANZ HELLAS
AIG
ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
APEIRON
ΑΧΑ
DAS HELLAS
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
EUROLIFE
EVROPAIKI PISTI
EXTRA ASSISTANCE
GENERALI HELLAS
GROUPAMA
INTERAMERICAN
METLIFE ALICO
ΜΙΝΕΤΤΑ
MONDIAL

Η  SECURE  δραστηριοποιείται  και  ως  Coverholder  εκδίδοντας ασφαλιστήρια  συμβόλαια

 πλήρως εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις της κείμενης νομοθεσίας  με τις εταιρείες:

ARCH INSURANCE (EU) DESIGNATED ACTIVITY COMPANY (“AIEU”)
City Insurance S.A.
DallBogg Life and Health Inc.
ΔΕΥΤΕΡΟΣ  Αλληλασφαλιστικός  Συνεταιρισμός
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  Αλληλασφαλιστικός  Συνεταιρισμός
ETU Forsikring A/S
LEVINS

Συμμόρφωση

Μια ομάδα από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες της χώρας εξασφαλίζει ότι, οι εταιρείες του Ομίλου EuroProtection Brokers S.A., λειτουργούν σε πλήρη συμμόρφωση με τον Ελληνικό Ασφαλιστικό Νόμο, τις νέες διατάξεις του GDPR, καθώς και όλες τις αλλαγές που εισήχθησαν από την εφαρμογή του Ν.4583/2018 (IDD).

Ο ιδρυτής της εταιρείας

Ο ιδρυτής της Europrotection Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, με σπουδές στην Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μετεκπαίδευση στα ασφαλιστικά στο Λονδίνο και την Βασιλεία, συνεχίζει μια οικογενειακή παράδοση με παρουσία στη διεθνή ασφαλιστική αγορά που ξεκινά το 1929, συμμετέχοντας σε εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα που εδρεύουν στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Βουλγαρία και τις Η.Π.Α., που αποτέλουν έναν διεθνή όμιλο επιχειρήσεων στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και εκπροσώπησης αλλοδαπών ασφαλιστικών εταιρειών.

Επίσης στο Λονδίνο εδρεύει και η Advanced Integration (AI), εταιρεία με διεθνείς διακρίσεις σε έργα τεχνολογίας αυτοματισμού (Residential, Marine, Hotels, Commercial)  της οποίας ο κ. Παπαγιαννόπουλος είναι συνιδρυτής και Εκτελεστικός Πρόεδρος.

Παράλληλα ο κ. Παπαγιαννόπουλος παρέχει υποστήριξη σε πρωτοβουλίες προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και ατομικά αλλά και στα πλαίσια δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενώ κατέχει την τιμητική θέση του Ιδρυτικού Προέδρου στον οργανισμό «Σύλλογος Θυάτειρα, Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας».